Skapa din kontaktannons

Vill du komma i kontakt med andra singlar som söker romans och kärlek? Skapa din egen kontaktannons och profil på Kontaktannons.com helt gratis och börja dejta kvinnor eller män som vill ha kontakt med just dig.

kontaktnu

Se exempel på bra kontaktannonser för utländska fruar på www.fru.nu

Kontaktannons på nätet – skapa profil
Din dejtingprofil är ditt viktigaste verktyg på dejtingsidan. Det är många som struntar i att fylla i sin dejtingprofil, alternativt fyller i den hjälpligt. Det är ett stort misstag. En medlem som inte har en bra profil kommer inte att attrahera särskilt många kontakter.

Du kan se din profil på dejtingsidan som din kontaktannons på nätet. Till skillnad från de traditionella kontaktannonserna, som du till exempel kan se i dagstidningarna, får du hur mycket utrymme som helst att använda för att beskriva vem du är som person, vilka intressen du har och vad du söker på dejtingsidan.

Innehållet på din dejtingprofil
Varje dejtingsida har sina egna verktyg och funktioner, men generellt kan man säga att du som medlem på en dejtingsida åtminstone kan skriva en text, ladda upp ett eller flera foton på dig själv samt göra ett antal val i olika kategorier. Den sistnämnda funktionen är till både för att den som besöker din profil ska få en snabb sammanfattning om dig och för att sökningar på dejtingsidan ska underlättas.

I det textfält du har att disponera över kan du skriva precis vad som helst. Det är dock klokt att inte skriva för mycket. Tänk på att dina besökare ska orka läsa igenom din text! Du kan gärna inleda med att skriva någonting roligt. Du kan till exempel berätta om ditt bästa sommarminne. Fortsätt sedan med lite text om hur du är som person. Försök vara ärlig. Överdriv inte dina goda egenskaper. Skryt går sällan hem på nätet. Sedan bör du givetvis skriva några rader om varför du är medlem på dejtingsidan. Om du söker ett förhållande så skriv ut det. Det gör att du slipper spilla tid på att skicka meddelanden till och chatta med personer som bara är ute efter en tillfällig flirt.

En sista sak: Glöm för all del inte bort att ladda upp en bild! Undersökningar visar att du ökar antalet besökare till din dejtingprofil med upp emot tio gånger, bara du laddar upp en bild.

Ansvarig utgivare www.mw.se En del av dejtingsidor skapad av och för Chatt.se och Kontaktannons.com

Svara på kontaktannons: kontakta mig här