Skriva kontaktannons exempel

Att skriva en kontaktannons är inte enkelt och det är svårt att faktiskt nå ut till de människor som man faktiskt vill nå ut till för de flesta av oss har vissa krav på vilka det är vi vill träffa i verkligheten. Men det gäller framförallt om man har en viss läggning som kanske inte framgår så tydligt eller om man har en sexuell preferens som inte är så vanlig. För de här två sakerna kan göra att man helt enkelt inte når ut till de människor som faktiskt kan vara intresserade av att träffa en.

skriva

Därför har vi några ”skriva kontaktannons exempel” som vi vill dela med oss av:

Exempel 1:

Hej,
Jag är en kvinna på 22 år som söker efter en man i åldern 20-30 år och som är intresserad av att resa, ta promenader och som inte är rädd för att binda sig.

Det kan vara en enklare kontaktannons som kan leda till väldigt många svar och det är alltid bäst att kombinera en kortare kontaktannons med en bild på dig och som sagt har du andra typer av intressen eller saker som du tycker att en partner måste ha. Det kan vara att personen måste vara si eller så och att tycka om en del saker du gör så är det väldigt viktigt att du redan från början skriver det. För annars kan det bli stora problem när du senare ska sortera ut människor som du vill eller inte vill träffa. Men om du redan från början gjort vissa saker klara så kan det alltid vara enklare.

Men att skriva kontaktannonser exempel kan vara något som inte passar dig. För de exempel som finns är inte alltid sådana som passar in på dig.

Exempel 2:

Hej,
Jag är en man på 35 år som söker efter en kvinna i liknande ålder och som är intresserad av ett förhållande. Jag själv brinner för sport, böcker och resor. Det vill jag även att min partner ska göra. Jag vill ha barn och det är ett måste från min sida att du också vill det.

Som du ser finns det flera sätt att skriva en kontaktannons på och det hela beror faktiskt på vad du letar efter. Om du letar efter en partner för en kväll krävs det en lite annorlunda formulering än vad vi har skrivit här men principen är densamma. Men om du vill hitta fler exempel på hur man skriver kontaktannonser så kan du alltid Googla.

Svara på kontaktannons: kontakta mig här