Thailändska kontaktannonser

Thailändska tjejer
I dagens värld där allt ska vara så jämställt och där både mannen och kvinnan ska arbeta fulltid och det ska vara så uppdelat så att både ska vara hemma samma tid så kan man som svensk man ibland känna att det kanske var bättre förr. Det är något man kanske inte vågar erkänna för andra människor men självklart var det i den här aspekten bättre förr. Då var det uppdelat på ett annat sätt och många av oss tycker inte det är något fel med att man har en annan uppdelning.

thai

I det här fallet så finns det faktiskt ett alternativ och det är att träffa thailändska tjejer som har en helt annan syn på alltifrån sex till könsroller än vad svenska tjejer har. Thailändska tjejer är ofta betydligt mer sexuellt frigjorda och de har kvar lite av de könsroller som fanns i Sverige för länge sedan.

Hur träffar man thailändska tjejer?
Det finns ett par alternativ och det ena är självklart att åka till Thailand där man utan problem kommer att träffa väldigt många thailändska tjejer och där kan man även vara säker på att tjejen man träffar inte kommer att lura en som tyvärr annars kan vara väldigt vanligt.

Det finns nämligen flera fall där män från Sverige har träffat thailändska kvinnor på nätet och som de senare skickar pengar till för att de ska komma till Sverige. Men de ser aldrig röken av vare sig kvinnan eller pengarna igen. Därför ska man försöka att inte skicka pengar till någon man inte känner om man inte är medveten om att pengarna då kan försvinna. Men om man lyckas träffa en thailändska så har man en stor möjlighet att faktiskt ha ett bra liv då de har en helt annan bild av arbete än vad svenska kvinnor har.

Finns det stora skillnader mellan thailändska tjejer och svenska?
Det är självklart en väldigt stor skillnad mellan thailändska tjejer och svenska. Det är nämligen helt olika kulturer och det är förväntat av en kvinna att vara hemma med barnen på ett helt annat sätt än det är i Sverige. De är mer traditionella i sin tänkande kring könsroller och de är betydligt mer sexuellt frigjorda än vad svenska tjejer är. Detta främst för att de inte är uppväxta i ett samhälle som präglas av kristen moral utan har en helt annan syn på sex. Det är helt normalt att en thailändska har sex på första dejten då de helt enkelt inte förstår varför det skulle vara fel.

Svara på kontaktannons: kontakta mig här